Fler företag i Stockholm och Göteborg är i stort behov av takläggare

Tjena!
Här kommer ett tips för dig som kanske vill bli takläggare i Stockholmsområdet.
Mvh; Henke

 

Under 2017 var takrenovering och takomläggning en av dem absolut vanligaste renoveringarna för privata svenska hushåll. Aldrig tidigare har man haft ett så stort tryck på takrenovering och nu är man i extremt stort behov av erfaren personal men det är väldigt svårt att hitta idag.
Takbranschen står inför en stor förändring nu där man är tvungen att se över villkor, löner och förmåner för dem anställda.

Idag finns det såpass många jobb som tillgodoser våra behov att vi hellre tar det bekväma och det som passar oss än att slita på ett tak i minusgrader och till och med tjäna mindre pengar.
För att skapa ett intresse hos människor behöver man höja lönen och arbetsförhållandena rejält.
Genom att erbjuda rätt lön och rätt förmåner kommer fler att söka sig till takrenovering eller takomläggning. Det är vi säkra på.

Utnyttja ROT-avdraget när du renoverar ditt tak
Om du är privatperson och villaägare skall du passa på att ansöka om rot-avdrag när du gör en renovering. På samma sätt som när du målar om i ditt hem eller utför en badrumsrenovering kan du söka ersättning för när du renoverar ditt tak. Detta infördes januari 2018 och det är fortfarande många som ej utnyttjar ROT. Sprid ordet till nära och kära och uppmuntra varandra till att renovera taket för att öka livslängden på taket.

Plåtslagare i Stockholm sökes

Är du en erfaren plåtslagare som söker nya utmaningar i livet? Går du i tankarna på att utbilda dig till plåtslagare? Nu söker vi ivrigt efter duktiga plåtslagare som vill vara en del av Stockholms bästa plåtslageri.

Anställningen innebär att du jobbar med att konstruera och producera plåt, plåttak och plåtpannor för tak. Arbetet kräver att du är självständig men ändå kan ta initiativ. Du är lyhörd och har koll på dem olika plåtarna och vilka olika egenskaper plåt har beroende på ändamålet för plåten.

Du ska också ha erfarenhet av att klättra på höga höjder och du bör har en utbildning inom taksäkerhet.
Om du inte har en utbildning inom taksäkerhet går det bra att söka ändå. Vi jobbar ständigt med att utveckla vår personal för att dom hela tiden ska ligga i framkant och följa med i vad som händer i vår bransch.

Behöver du en plåtslagare, sök alltid på Google

Om du är i behov av en duktig plåtslagare bör du alltid kolla runt med nära och kära. Men att anlita en plåtslagare i Stockholm eller Göteborg är inget som är vanligt. För det första är det ganska ovanligt med plåtarbeten nu förtiden och speciellt för privata husägare.

För att arbetet ska utföras på bästa sätt krävs det att du gör lite research. Du bör veta vad du vill ha utfört på taket och du bör ha lite koll på hur arbetet skall gå till, annars är det lätt hänt att du får betala för mycket.

Ett bra tips är att söka på Google efter Plåtslagare Stockholm, där väljer du sedan ett par företag som du får en bra känsla för. Begär en kostnadsfri offert och utgå från att dom företag som ringer dig och ber om ett hembesök, det är dom som är seriösa företagare.

Att ge en offert över telefon utan att ens ha kolla på taket är inget som vi uppfattar som seriöst, snarare oseriöst.
Fråga alltid om en specificerad offert så att du kan se precis vad som kostar och antalet timmar som jobbet beräknas att ta.

Tänk på att en takrenovering eller takomläggning kan vara väldigt tidskrävande och det går inte alls lika fort som att måla om fasaden.