Tjena !

När man skall lägga klinkers på ett golv så är det väldigt viktigt att underlaget är såpass stabilt att det håller för klinkers.

Många golv har idag spånskiva skruvad på regel, denna behöver stärkas upp med en golvgipsskiva innan man monterar klinker, nedan följer ett tips på en produkt som är lättarbetad och som verkligen håller!

Ardex S48

S48 är ett mycket bra lim som används ofta för att uppnå rätt böjstyvhet på golv innan plattläggning, den är även bra att använda för att limma upp gipsskivor på vägg innan kakelsättning.

ARDEX S 48 är ett högflexibelt plattsättningslim som kan användas både på golv och vägg i torra och våta miljöer. ARDEX S 48 används för sättning och läggning av t ex kakel, klinker, granitkeramik, eller mosaik. Samt för uppsättning av isoleringsmaterial av skumplast, limning av gipsskivor, på täta och sugande underlag.

Ger mycket god vidhäftning till plattor med en minimal vattenabsorption. Beständig mot fukt i kök, bad- och duschrum i bostadsmiljö. Kan användas på alla underlag som normalt används för plattsättning, t ex gipsskivor, lättbetong, cementputs och betong äldre än 1 mån.
Mycket lämpligt för golv med golvvärme.

Kolla även denna film med Staffan Jonsson som har stor erfarenhet och kunskap om Ardex produkter.

Ha det så gött!!

Med vänlig hälsning,; Henke