12 helt nya vackra kulörer från LADYJotun LADY lanserar en ny färgkarta med 12 nya färger – var och en med en tydlig karaktär och sin egen personlighet.

Ett nytt decennium markerar ofta en större förändring – och för många är det en tid att reflektera över framtiden. LADY Pure Color 8546 Local Greenpå bilden ovan är en av säsongens nya färger från Jotun och LADY!

Vi firar det nya årtiondet genom att lansera 12 helt nya färger från LADY!

Två gyllene nyheter! LADY Pure Color 11174 Curious Mind på väggen bakom skåpet – och den ljusare nyansen LADY 11173 Humble Yellow(krökt vägg till vänster).

2020 – Ett nytt årtionde!

– 2020 representerar ett nytt årtionde och många av oss längtar då efter lite förändring i livet, att lära oss något nytt, resa eller bara dagdrömma lite mer. Oavsett vad man vill göra så är ett bra ställe att börja på i vårt eget hem. Det säger Lisbeth Larsen, Jotuns Globala Kulörchef, som har lett arbetet med att utveckla det nya färgkonceptet.

– När vi ska ta fram en ny färg, frågar vi oss alltid själva vad vi önskar att färgen ska uttrycka, säger Larsen. För, det handlar om mer än en ny färg. Det handlar om en tolkning av tendenser i samhället och vad vi tror kommer vara viktigt för folk framöver. Detta vill vi stödja med våra färger.

Dröm dig bort med denna inbjudande färg! LADY Pure Color 20142 Daydream.

alla bilder och all text kommer från jotun.se
Mvh; Henke