Alcro kommer med en ny matt väggfärg

Alcro kommer med en ny matt väggfärg, riktigt fin att måla med och ger ett vackert utseende tycker jag, man kan med fördel välja kulörer från nya Ad:10 kulörkartan  om man vill ha riktigt trendiga och fräna kulörer, jag märker att det blir mer och mer vanligt med målade väggar i kombination med fondtapeter, eller bara målade väggar där en målas som fondvägg som man sedan dekorerar med t.ex väggstickers osv. Målat är i alla fall på ordentlig framfart igen och det är helt klart matta väggar som dominerar!, sedan går det ju rätt fort att måla om oxå och det gör ju att det blir lättare och roligare. Så nu när höstrusket slår till med full kraft och sveper undan de sista sommarresterna så kan man ju pigga upp sig själv med att måla om i sitt favoritrum och mysa till det lite

Ha det så gött!!

Mvh; Henke

Bild kommer från alcro.se