Mera frågor och svar finns nu att…

Hej hopp!

Nu finns det fler frågor och svar att kolla på under fliken Frågor&Svar. Jag har fyllt på med flera frågor från alla er duktiga hemmafixare som ihärdigt målar och tapetserar osv i era hem, Himla kul tycker jag!!

Det är ju så himla lätt att förnya och förändra litegrann bara man sätter igång, och kör ni fast så finns jag här för att hjälpa er så mycket jag kan!

Även om det är ett tag kvar tills våren kommer så känns det ändå som att det blir lite ljusare ute och fåglarna kvittrar lite mer….så nog är det på G alltid, och i takt med att det blir ljusare så verkar vi orka lite mer och då kan det ju vara gött att sätta upp lite nya tapeter eller måla om någon vägg eller varför inte måla om någon gammal möbel.

Det finns massor av saker man kan göra och det piggar upp att piffa till det lite hemma.
Färska prima och helt nya tapeter hittar du enklast här: http://www.henkesmalarshop.se/sv/artiklar/tapeter/index.html

Ha det gött!!
Mvh; Henke