När man skall tapetsera om i något rum så måste man ibland ta bort all tapet som finns på väggarna för att det helt enkelt sitter för många lager på väggen. När det sitter mer än 5-6 lager tapet så bör man ta bort all tapet och börja om på nytt. 

Att skrapa ner gammal tapet hör väl kanske inte till de roligaste och mest inspirerande sakerna här i världen, MEN det finns effektiva medel som fungerar fantastiskt bra! Jag har provat KIILTO Tapetnedtagare. Det visade sig att detta medel som man späder ut i vatten fungerar alldeles utmärkt!

Jag lade på det på ytan där tapeten skulle bort och väntade ca 10-12 minuter (rek. väntetid är 10-15 min) och sedan kunde man lätt dra bort tapeten, riktigt, riktigt bra! Så nästa gång som ni skall tapetsera och har kommit till att all tapet måste bort så prova gärna detta medel. Då blir arbetet mycket lättare och mycket roligare….nu låter det som om jag har betalt av Kiilto för att skriva om deras produkt, men så är inte fallet,  jag vill bara dela med mig av min kunskap och erfarenhet av en produkt som jag är övertygad om kommer att hjälpa er i erat renoveringsarbete!