IDEO , nytt varumärke hos Coloramabutikerna,

Hej allihop!

Hoppas våren dundrar på ute i landet och att vintern släppt sitt grepp, och att målarlusten flödar hos er. Det sistnämnda märker jag av ordentligt då min mejlbox är fullständigt proppfull med målarfrågor från er som renoverar och grejar i hemmen.

Här kommer lite vårnytt för att inspirera, på färgsidan så händer det mycket just nu både när det gäller utvändig färg som invändig färg, om vi börjar med invändig färg så har det dykt upp ett nytt varumärke i Coloramabutikerna.
IDEO är ett sortiment av tak, vägg och snickerifärg som börjar säljas nu, jag har hunnit prova takfärgen och kan säja att det är riktigt bra grejer! , takfärgen är lätt att måla med, droppar inte så mycket samt täcker mycket väl, lukten är som på vilken vattenburen produkt som helst alltså inga problem där heller, video på detta kommer under våren. Kul med lite nytt på marknaden!!

Som jag nämt förut så kommer ju Alcro med en ny Servalack som heter Exklusiv, den är högblank och riktigt fin att måla med , absolut att använda för dig som vill ha en högblank yta!!

Sommarsäsongen närmar ju sig, även om det idag i skrivande stund är kallt och blåsigt i Säffle. Och på sommaren så är det ju många som målar om sina hus och sommarstugor. Nytt i Jotun färgs utvändigfamilj Demidekk är deras ” Ultimate” som är den nya generationen Demidekk, den är enligt tillverkaren ”- baserad på AMA-teknologi en unik kombination av alkyd och akryl som ger mycket långa underhållsintervaller och suverän glans och kulörstabilitet” , detta är ju inget nytt i sig eftersom deras Demidekk Optimal bygger på samma teknologi, men Jotun är väldigt bra på att göra färg som håller länge så Demidekk Ultimate är säkert en produkt som håller vad de lovar.!

Alcro färg har ingen ny produkt på just utvändig färg för husfasaden, deras BESTÅ är ju även den en helt suverän färg som är helt fantastisk att måla med tycker jag personligen, Alcro har även något som heter kulörgaranti som för Alcro Bestå gäller i upp till 15 år !!

Min hemsida kommer att bli lite omgjord under våren, med nytt utseende osv. hoppas ni gillar det.
Det var allt för nu, ha det gött å måla på !!
Mvh; Henke